FANDOM


98063 5

Et tysk skilt viser at det ikke lenger er lov å bæsje i trær etter Mikke Mus skandalen. Ole Jaksli ble veldig trist.

Langbeinius Ponghårius skulle til å henge seg selv, da han fikk et syn av Stankelbein . Dette synet viste ham fremtiden: Alt ville bli ødelagt og verden ville bli til et helvete:

"Det var ingen som solgte kjøtt lenger, det eneste som du kunne få kjøpt var kål, og ingen liker kål. Afganistan hadde blitt kåret til verdens roligste by, og hele America ble styrt av ituklepesj - Gangsterne(som betyr Skitten Horesaus som har mensen på en ku med en rød hatt på havet utenfor Fabians rumpehull). Men det verste var at lederen for disse gangsterne var: MIKKE MUS ! Min families erkefiende." (Kapittel 23 - 32 vers 123 - 456 i DLB )

Langbeinius fikk vite at hvis han ville endre denne grusomme fremtiden måtte han gjøre to ting: lære folk om hvordan man stapper nypenslede horetruser langt opp i rumpen din, og spre rykter om at Mikke Mus klatret opp i treet til langbein og bæsjet der, fordi ingen vil at noen skal bæsje i deres tre. Dette blir omtalt i DLB som "Det skitne budskap". Etter denne skandalen har det blitt satt opp mange skilt mot forbud å bæsje i trær. Ole Jaksli ble trist av denne kungjøringen, siden han var veldig glad i å bæsje i trær.